Opublikowane - 2021

Triscan A/S udvider aktionærkredsen

Corporate news

Triscan A/S der med udgangspunkt i sine tre lagre i Danmark og Tyskland, leverer autoreservedele og software til grossister på det professionelle eftermarked i det meste af Europa udvider aktionærkredsen.

John Blom Iversen, bestyrelsesformand og hovedaktionær i Triscan udtaler: ”Det har altid været en stor styrke, at ledergruppen historisk har været involveret i Triscan som medaktionærer. Det aktive medejerskab, har styrket dialogen mellem ledelsen og bestyrelsen – og har bidraget meget positivt til eksekveringen af vores strategi gennem årene.

Gennem de seneste fire-fem år har vi gennemført et ”generationsskifte” på flere væsentlige ledelsesposter – så vi nu står med et rigtig stærkt ledelsesteam, der kan agere i forhold til de store udfordringer og forandringer vores branche står overfor de kommende mange år, her tænker jeg specielt på digitaliseringen og ikke mindst elektrificeringen.

Næstformand for bestyrelsen og tidligere CFO Bente Jørgensen er sammen med vores mangeårige logistik og IT-direktør Morten Hallum en del af den oprindelige ejerkreds. Vores CEO Michael Juul Hansen blev en del af ejerkredsen for 3½ år siden og nu udvider vi aktionærkredsen til også at omfatte det øvrige ledelsesteam, som består af 36-årige CCO Morten Kjeldahl Vammen, 34-årige CPO Asger Thybo Geertsen og 46-årige CFO Brian Lillelund Sørensen”, fortsætter John Blom Iversen og tilføjer, at han ud over glæden ved udvidelse af aktionærkredsen, med tilfredshed kan se, at Triscan i 2021 realiserer en flot vækst i indtjening og omsætning.

Også Triscan’s CEO, Michael Juul Hansen er utrolig glad for at hele ledergruppen i Triscan nu er medejere: ”Jeg er helt overbevist om, at vi med fornyelsen og det aktive medejerskab fra hele ledergruppen står endnu stærkere sammen i dagligdagen – nu har vi alle ”hånden på kogepladen” og jeg er sikker på, at det for os alle giver en ekstra dimension og endnu mere fremdrift til at realisere vores strategiplaner og mål fremadrettet”.

Aktionærkredsen i Triscan: Fra venstre Logistik & IT-direktør Morten Hallum, CCO Morten Kjeldahl Vammen, Bestyrelsesformand og hovedaktionær John B. Iversen, Næstformand Bente Jørgensen, CEO Michael Juul Hansen, CPO Asger Thybo Geertsen og CFO Brian Lillelund Sørensen


Yderligere information:

John Blom Iversen, bestyrelsesformand
+ 45 40 29 59 92

jbi@triscan.dk

 

Michael Juul Hansen, CEO, Triscan a/s
+45 24 47 71 10

mjh@triscan.dk

www.triscan.dk og www.triscansoftwaresolutions.dk