Opublikowane - 2021

Triscan bliver medejer af Wibotec A/S

Corporate news

Wibotec i Silkeborg - der blev etableret i 1980 - og siden 2020 er drevet af ejerlederne Anders Sørensen og Claus Grøndal har udvidet aktionærkredsen med Triscan a/s, der har hovedkvarter i Aarhus. Ledelsen i Wibotec og Triscan ser store synergier de to virksomheder i mellem og aktieposterne i Wibotec er efter udvidelsen fordelt ligeligt mellem de tre aktionærer.

Wibotec leverer værktøj, tilbehør og forbrugsmaterialer til professionel reparation af autoglas. Produktsortimentet omfatter også egenudviklede og patenterede produkter, der er designet og testet i samarbejde med førende specialister i autoglasbranchen. Produkterne afsættes i dag primært på de nære europæiske markeder.

Med udgangspunkt i sine tre lagre i Danmark og Tyskland, leverer Triscan autoreservedele til grossister på det professionelle eftermarked i det meste af Europa, men også uden for Europas grænser. Endvidere udvikler Triscan branchespecifikke softwareløsninger i datterselskabet Triscan Software Solutions.

”Vi ser store muligheder med Triscans indtræden som medejer i Wibotec. Vi får ikke blot tilført kompetencer og viden, men også adgang til Triscans store netværk”, fortæller Anders Sørensen, CEO, Wibotec. ”Jeg tør godt at sige at vi er førende på teknologi indenfor udskiftning samt reparation af autoglas og at vi har et enestående produktprogram. Samtidigt føler vi virkelig at der er et rigtigt godt match i vores respektive virksomheders DNA og ser frem mod at udnytte det enorme potentiale for synergi”, tilføjer Claus Grøndal, CTO Wibotec.

Også Triscan’s CEO, Michael Juul Hansen ser store muligheder: ”Wibotec har haft succes med at etablere sig på flere europæiske markeder og vi er overbevist om at vi sammen har de bedste muligheder for at gøre Wibotec til en endnu større eksportsucces. Med elbilernes komme, går vi på mange måder en ny tid i møde i autoreservedelsbranchen og det er vi selvfølgelige meget optaget af. Vi udvider derfor løbende vores program af reservedele til elbiler, men forbereder os også på at reservedelssalget af sliddele uundgåeligt vil falde i takt med elbilernes udbredelse. Vi ser derfor løbende på hvorledes vi kan tilpasse vores forretning til den nye virkelighed og her er Wibotec en vigtig brik i puslespillet”.            

Yderligere information:

Wibotec A/S
Anders Sørensen, CEO, Wibotec A/S

+45 29 68 13 81
as@wibotec.dk

Claus Grøndal
+45 40 40 66 10

cg@wibotec.dk

www.wibotec.dk og www.cobra-tools.dk

Michael Juul Hansen, CEO, Triscan a/s
+45 24 47 71 10
mjh@triscan.dk

www.triscan.dk og www.triscansoftwaresolutions.dk