Udgivet - 2018

40% udvidelse af centrallagerets kapacitet

Corporate news

Endnu engang er lagerkapaciteten på centrallageret blevet for trang og den sidste mulighed for at bygge til udnyttes nu i forbindelse med opførelse af en 2.820 m2 lagerbygning i 12 meters højde, som skal stå færdig ved udgangen af 2018. 
  
Det er ikke første gang vi udvider på matriklen i Brabrand. Den seneste udvidelse af lagerkapaciteten fandt sted i 2011 hvor en 1.600 m2 stor og 10,5 meter høj lagerbygning blev taget i brug og i 2016 blev administrationen i Brabrand udvidet. ”Vi er nået til grænsen for det muliges kunst her i Brabrand. Hvis vi logistisk fortsat skal forblive super effektive og samtidigt skal indfri vores vækstmål, er vi nødt til endnu engang at udvide lagerkapaciteten”, fortæller Logistik- og IT-direktør Morten Hallum og forsætter: ”Samlet når vi op på næsten 23.000 m2 lager og administration, når vores afdelinger i Glostrup og Iserlohn tælles med. Her i Brabrand får vi med udvidelsen tilført yderligere 40% lagerkapacitet, fordi vi bygger i 12 meters højde”.

Men også i udlandet har vi udvidet vores kapacitet. I 2016 blev lagerkapaciteten i Tyskland næsten tredoblet, da lageret i Hagen blev flyttet til nye og større lokaler i Iserlohn, som ligger i nærheden af Dortmund. ”Det tyske marked er vores største vækstmarked og fortsætter med at udvikle sig i en meget positiv retning for os. For at imødekomme vores tyske kunders behov for høj leveringsevne og -hastighed, var der ingen vej udenom”, fortæller Salg- og marketingdirektør Steen Ray Pedersen og tilføjer: ”Vi har meget hurtigt kunne konstatere, at beslutningen var den helt rigtige - og vores nye setup i Iserlohn performer udover al forventning”.

Triscans CEO, Michael Juul Hansen (tidligere CEO hos FTZ Autodele & Værktøj A/S), der afløste John Iversen på posten i maj 2017, glæder sig over udviklingen. ”Efter 10 måneder i mit nye job må jeg sige, at det er den største fornøjelse, at opleve det store drive og brændende engagement mine 120 nye kolleger udviser i hverdagen. Triscan har været på en fantastisk rejse og har kontinuerligt formået at tilpasse og udvikle sig i forhold til branchen og omverdenen. Med en sund økonomi, en vedvarende solid omsætningsmæssig vækst og en markant udbygning af vores varelagre i Danmark og Tyskland, har vi det helt rigtige fundament. Med det formål at skabe løsninger, som skaber merværdi og bidrager til vækst hos vores kunder og os selv, vil andre større projekter, som jeg ikke kan løfte sløret for endnu, blive igangsat i 2018. Jeg glæder mig ydmygt til at bidrage til, at vi fortsat kan udvikle os sammen med vores kunder”. 

”Vi er nået til grænsen for det muliges kunst her i Brabrand"

— Morten Hallum, Logistik- og IT-direktør