Udgivet - 2012

Goddag til TRIWEB 2.0 og farvel til TRIWEB 1.0

Corporate news

Det er med en vis form for vemod, at vi den 1. januar 2013 lukker og slukker for vores gamle e-handelsløsning – TRIWEB 1.0 – der hører til blandt pionererne inden for E-handelssystemer i Danmark. Det vil herefter udelukkende være muligt at benytte den nye TRIWEB 2.0 – triweb2.triscan.dk. Men heldigvis er afløseren allerede klar...

Historie
TRIWEB 1.0 blev lanceret helt tilbage i 2000 og var efterfølgende nomineret til den eftertragtede E-handelspris i 2002. TRIWEB 1.0 er op gennem årene blevet tilpasset og udbygget i takt med brugernes ønsker og den teknologiske udvikling inden for området. Men grundlæggende har systemets kerne altid været den samme.

På trods af de mange års erfaring er udviklingen af den nye TRIWEB 2.0 sket i samarbejde med en lang række af vore grossister. Vi har således fået rigtig mange gode ideer til features, som er blevet implementeret i den nye løsning – og det med god grund – for i dag bliver mere end 90% af ordrerne afgivet elektronisk.

 

TRIWEB 2.0 er en 3-i-1 løsning

 • TRICAT - et frit tilgængeligt katalog (uden priser) som du som grossist, kan vælge at stille til rådighed for dine værkstedskunder.
 • TRIWEB - et bestillingssystem for grossister
 • TRIXNET - en informationsportal med nyttig viden om kampagner, TECNEWS etc.

 

Nye samt forbedrede features i TRIWEB 2.0

 • 2 søgemuligheder: Bil-Id eller Bilmærke/varenr.
 • 2 valgmuligheder ved visning af produkt - simpel visning eller detailvisning m. foto
 • Se lagerstatus direkte i varekataloget
 • Produktstatus (på vej ind i programmet, aktivt, på vej ud af programmet)
 • Forbedret datakvalitet
 • Mulighed for at lave individuel brugerindstilling
 • Sammenligningsfunktion, der viser forskellene på de produkter, der ønskes sammenlignet
 • Vise hovedproduktgrupper og tilhørende undergrupper på en ny og overskuelig måde

 

TRICAT – frit tilgængeligt elektronisk katalog
Alle har brug for aktuel og opdateret information i vores branche og det er ikke muligt med traditionelle papirkataloger, der allerede er forældet den dag de er trykt. Hertil kommer at kataloger både er tidskrævende og dyre at fremstille samt en belastning for miljøet.
For os er TRICAT løsningen på dette problem. Alle har adgang til TRICAT og kan heri finde alle informationer om vores produkter – ja faktisk langt flere informationer end det traditionelle papirkatalog tilbyder.

 

TriWeb_billede

 

Intelligent sammenligningsfunktion
Én af nyhederne i Triscans elektroniske katalog TRICAT, er bl.a. en sammenligningsfunktion der, til forskel fra kendte løsninger, udelukkende viser forskellene på de produkter der sammenlignes. Det er ikke ualmindeligt at en bilmodel kan være leveret med 3 forskellige bremsesystemer. På en lang række parametre vil bremseskiverne typisk være ens, og for at gøre sammenligningen så enkel og overskuelig som muligt viser vi kun forskellene.

 

TRIWEB bestillingssystem
For kunder hos Triscan vil TRICAT være en del af bestillingssystemet TRIWEB, som man har adgang til som registreret kunde hos Triscan. I stil med den tidligere udgave af TRIWEB, har vi fokuseret på at kataloget og indkøbskurven vises på samme skærmbillede. Vi har gjort rigtig meget ud af at minimere antallet af klik, der skal til for at kunne afgive en ordre. Hertil kommer en helt ny og overskuelig måde at vise hovedproduktgrupper og tilhørende undergrupper på, hvilket gør det meget nemt at finde de dele man søger.

 

TRIXNET – masser af nyttig information
Men den nye TRIWEB 2.0 kan mere end det. Systemet favner også TRIXNET - vores informationsportal/ekstranet - som blev lanceret i 2011. På TRIXNET findes en lang række nyttige informationer. Tekniske datablade, vores nyhedsbrev TECNEWS, monteringsvejledninger og kampagneinformation for at nævne nogle. TRIWEB 2.0 er således en 3-i-1 løsning, som tilgodeser en lang række behov på én gang.